Negentig dagen voor verdachte dodelijke overval juwelier

den haag DEN HAAG – De raadkamer van de rechtbank verlengt de voorlopige hechtenis van een 19-jarige Hagenaar met negentig dagen. De verdachte was betrokken bij een overval op een juwelier in Den Haag waarbij de 47-jarige juwelier om het leven kwam.

medeverdachte

De verdachte zat al twee weken vast nadat hij in Den Haag was aangehouden. De medeverdachte, ook een 19-jarige Hagenaar, vluchtte naar  Georgië en meldde zich daar bij de Nederlandse ambassade. Deze verdachte werd uitgeleverd en 14 mei door de rechter-commissaris  twee weken in bewaring gesteld (jurgenswart.wordpress.com)

lees ook:

14 mei 2012 Ook tweedeverdachte overval op juwelier blijft twee weken binnen

11 mei 2012 Verdachte overval juwelier uitgeleverd door Georgie

4 mei 2012 Overvaler juwelier twee weken binnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.