Een loverboy met een dominante vrouw

utrecht UTRECHT – De 40-jarige loverboy Mohamed J, is zelf jarenlang door zijn echtgenote mishandeld. Dat stelt  zijn advocate Hetty Dijkstra vol overtuiging. J. heeft een filmpje gemaakt van het agressieve gedrag van zijn echtgenote en hij heeft aangifte gedaan bij de politie. De politie heeft dat filmpje nooit bekeken,. Dit filmpje werpt volgens advocate Dijkstra zo’n ander licht op de verhoudingen  in huize J. dat loverboy  J. per direct moet worden vrijgelaten.

Pieter Baan Centrum

J. zou zich tien jaar lang aan mensenhandel hebben schuldig gemaakt met twee vrouwen J. is ook onderzocht in het Pieter Baan Centrum. Volgens zijn advocate is uit die observaties meer dan duidelijk geworden dat J,.door zijn geestelijke problemen niet eens in staat zou zijn zoiets te organiseren. Een extra reden om hem vrij te laten,.vindt Dijkstra.

openbare zitting

Officier van justitie Marieke Jansen verzet zich. Ze vindt het wel een goed idee om de slachtoffers, de twee vrouwen in het openbaar te horen. Dat is altijd een groot spektakel,. Ze stelt alleen als eis dat Mohamed J. daar niet bij aanwezig is.J. mag in een andere ruimte naar de televisie kijken.

De rechtbank heeft het filmpje gezien, maar de rechters zien geen reden om J. vrij te laten. Hij blijft in de cel tot de volgende zitting op 25 juni. (jurgenswart.wordpress.com)

lees ook:

15 mei 2012 Opnieuw drama loverboy niet aangevoerd

9 maart 2012  Drama voor loverboy

Een gedachte over “Een loverboy met een dominante vrouw”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.