Hof veroordeelt moordenaar Milly Boele wegens moord en verkrachting tot 18 jaar en tbs

DEN HAAG – Het gerechtshof veroordeelt de 28-jarige Sander V. tot 18 jaar gevangenisstraf en tbs met dwangverpleging. Het hof acht bewezen dat V. in Dordrecht de 12-jarige Milly Boele oraal heeft verkracht en vermoord. De advocaat generaal had 25 jaar en tbs geëist.

verkrachting

Het hof acht Sander V. schuldig aan moord, verkrachting vrijheidsberoving en het begraven van het lijk. De rechtbank in Dordrecht had V. veroordeeld tot achttien  jaar gevangenisstraf en tbs.  De rechtbank achtte verkrachting niet bewezen.

tbs

Het hof verwees de theorie van de raadslieden Willem Jan Ausma en Onno de Jong dat het sperma in de mond was gesleept,  naar de prullenbak. Wel was het hof het met de advocaten eens dat V. niet extra hoeft te worden gestraft omdat hij heeft megewerkt aan een tbs-onderzoek. Die tbs gaat volgens deskundigen zeker negen jaar duren. (jurgenswart.wordpress.com)

lees ook:

16 mei 2012 Ook in tweede ronde eis 25 jaar tegen moordenaar Milly Boele

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.