Corrupte brigadier vrijgelaten

UTRECHT – De officier van justitie heeft een 36-jarige brigadier van politie vrijgelaten. De man zat twee weken in voorarrest omdat hij vertrouwelijke informatie zou hebben verkocht. De brigadier blijft wel verdachte.

raadkamer

De officier besloot de politieman niet voor de raadkamer te brengen omdat het onderzoek voldoende heeft opgeleverd. Er is nu geen onderzoeksgrond om de man langer vast te houden. Ook staat op het strafbare feit waaraan de brigadier zich schuldig zou hebben gemaakt, niet meer dan vier jaar gevangenisstraf. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook:

1 juni 2012 Brigadier achter de tralies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.