Twee weken voorarrest voor Hilversummer die Zweed bijna dood schopte

Amsterdam AMSTERDAM – De rechter commissaris stelt een 25-jarige man uit Hilversum 2 weken in bewaring.  De Hilversummer is 2 dagen geleden aangehouden en hij wordt beschuldigd van poging tot doodslag. De verdachte zou op 20 mei in Hilversum een 30-jarige Zweed buiten bewustzijn hebben geschopt.

deuk

De Zweed werd in elkaar geslagen na een taxirit. Hij sprak twee mannen aan nadat er een deuk in de taxi was geschopt. De Zweed kreeg ruzie met het tweetal  en hij werd zo hard geschopt en geslagen dat hij wekenlang niet bijkwam. De Zweed ligt nog in het ziekenhuis en hij is bij bewustzijn. Maar hij is nog niet aanspreekbaar. (jurgenswart.wordpress.com)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.