Moordenaar Milly Boele in cassatie

IMG_1268 DEN HAAG – Sander V., de moordenaar van de 12-jarige Milly Boele, zoekt het nog een stapje hogerop. V. Hij stelt cassatie in tegen de 18 jaar en tbs net dwangverpleging die het gerechtshof in Den Haag hem heeft opgelegd.

verkrachting

Volgens advocaat Willem Jan Ausma gaat hij zijn pijlen vooral richten op de veroordeling wegens verkrachting door het hof. V. werd eerder door de rechtbank in Dordrecht vrijgesproken van verkrachting. Voor de straf maakte dat overigens niet uit. Het openbaar ministerie eiste in beide instanties 25 jaar gevangenisstraf en tbs (jurgenswart.wordpress.com)

lees ook:

5 juni 2012 Hof veroordeelt moordenaar Milly Boele wegens moord en verkrachting tot 18 jaar en tbs

16 mei 2012 Ook in tweede ronde eis 25 jaar tegen moordenaar Milly Boele

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.