Drie maanden voorarrest erbij voor internetoplichter

Logo_stichting_1_reasonably_smallDEN HAAG – De raadkamer verlengt het voorarrest van een 20-jarige Hagenaar die wordt verdacht van internetoplichting met 3 maanden. De medeverdachte, een 20-jarige vrouw, moet een maand langer binnen blijven.

wisselende adressen

De twee verdachten bestelden met steeds wisselende e-mailadressen online kleding. De factuur werd naar een willekeurig adres in Nederland gestuurd. Het bezorgadres was een leegstaande woning in hun buurt. De pakjes werden bij de buren afgegeven. De verdachten haalden ze later op. (jurgenswart.wordpress.com)

lees ook:

8 juni 2012 Internetoplichters twee weken binnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.