Officier wil 90 dagen voorarrest dubbele moord verdachte na uitzending van Peter R de Vries

peter-persfoto-twitterZWOLLE – De officier van justitie eist bij de raadkamer van de rechtbank dat het voorarrest van een 37-jarige man uit Emmen met 3 maanden wordt verlengd. Deze verdachte is opgespoord na een programma van misdaadverslaggever Peter R. de Vries. Volgens de officier is deze verdachte betrokken bij de moord op het echtpaar Vis in Vollenhove.

zoon

De lichamen van 60-jarige Marrie en de 63-jarige Jurrie Vis werden in september 2009 aangetroffen in hun woning.  Sectie wees uit dat ze door steek- en schietwonden om het leven waren gekomen. De 36-jarige zoon van het echtpaar is verdachte. Hij heeft vastgezeten maar hij is weer vrijgelaten.

tips

De zaak tegen de Emmenaar  kwam aan het rollen na een uitzending van het misdaadprogramma van Peter R. de Vries op 1 mei. Na tips werd de verdachte op 11 juni aangehouden. De politie is nog op zoek naar een derde verdachte. De raadkamer doet op 28 juni uitspraak. (jurgenswart.wordpress.com)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.