Drie voorgeleidingen moord sportschoolhouder Almere

Twitter_avatar_reasonably_smallLELYSTAD – De rechter commissaris stelt een 39-jarige man, een 26-jarige man en een 46-jarige vrouw uit Apeldoorn 2 weken in bewaring. De drie verdachten zouden betrokken zij bij de moord op de 43-jarige Mondher  Bennour, een sportschoolhouder uit Almere.

woning

Het lichaam van de sportschoolhouder werd op 13 september vlakbij zijn woning in Almere gevonden. De twee mannen  zaten in maart al vast, maar moesten toen van de rechtbank worden vrijgelaten. Nieuw onderzoek heeft nieuwe feiten aan het licht gebracht en daarom zitten de mannen opnieuw in de cel.

De politie heeft ook een 26-jarige man uit Epe en een 45-jarige man uit Almere. aangehouden. Deze twee mannen worden later deze week voorgeleid. (jurgenswart.wordpress.com)

lees ook

12 juli 2012 Vierde verdachte moord sportschoolhouder Almere in bewaring

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.