Verdachte vrijgelaten in zaak Marigret Fullinck

marigret-fullinckDEN HAAG – De officier van justitie heeft een 21-jarige verdachte vrijgelaten die vastzat omdat hij betrokken zou zijn bij de dood van Marigret Fullinck. Een 21-jarige Rotterdammer zit als enige in deze zaak nu nog in de cel.

TV West

Het lichaam van deze Rotterdamse werd door een filmploeg van TV West in een rivier in Rijswijk gevonden. Eerder liet het openbaar ministerie een 23-jarige verdachte gaan. De twee vrijgelaten mannen zijn nog steeds verdachten. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook:

19 juni 2012 Nog twee verdachten vast na vondst lijk door filmploeg TV West

5 juni 2012 Verdachte in zaak Marigret Fullinck blijft twee weken binnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.