Zestig dagen voorarrest voor onderwijsassistent ontucht met blinde kinderen

amsterdam_om_2008_AMSTERDAM – De raadkamer van de rechtbank houdt een 27-jarige man uit Huizen 60 dagen binnen. De verdachte zat al 2 weken vast op verdenking van ontucht met kinderen op een school voor blinde en slechtziende kinderen in Huizen.

kinderen

De verdachte is een medewerker van de school. Vreemd genoeg is het toch elke keer weer schokkend hoe criminelen met een feilloos oog de allerzwaksten eruit pikken. De verdachte werd aangehouden na een aangifte van 16-jarige jongen. Uit onderzoek blijkt dat hij met 6 kinderen op de school de fout in is gegaan. De politie onderzoekt of er meer slachtoffers zijn.  (jurgenswart,wordpress.com)

lees ook

13 juli 2012 Meer slachtoffers ontuchtzaak onderwijsassistent Huizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.