Dood door een hersenbloeding door een stevige klap of niet

Rechtbank_Zutphen_reasonably_smallZUTPHEN – De rechter commissaris sluit een 31-jarige man uit Harderwijk twee weken op. De Harderwijker wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van een 40-jarige man uit Zwolle.

hersenbloeding

De Zwollenaar is in de nacht van 6 op 7 juli zwaar mishandeld in Harderwijk. Hij overleed een dag later in het ziekenhuis aan een hersenbloeding. De grote vraag in deze zaak luidt natuurlijk of die hersenbloeding het gevolg is van de mishandeling. Medisch onderzoek moet dat uitwijzen. (jurgenswart.wordpress.com)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.