Heks van Kockengen weer vastgezet

conrad_ibogaUTRECHT – De 52-jarige holistisch therapeute Sara Glatt uit Kockengen die drugsverslaafden behandelt met ibogaïne, zit weer vast. De rechter commissaris heeft de vrouw vorige week in bewaring gesteld.

snelweg

De therapeute werd in december aangehouden nadat een van haar patiënten was overleden. Deze patient was na een behandeling naar een hotel in Breukelen gebracht om te rusten. Maar hij liep de snelweg op en hij kwam onder een auto. Sara Glatt werd vastgezet. De rechtbank liet haar vrij op voorwaarde dat ze geen behandelingen met ibogaïne zou uitvoeren.

ibogaïne

Glatt bleek die voorwaarde te overtreden. Volgens getuigen was zij toch weer met ibogaïne aan de slag en Glatt werd opgepakt. De raadkamer beslist donderdag 12 juli of haar voorarrest wordt verlengd. (jurgenswart.wordpress.com)

lees ook

12 juni 2012 Heks van Kockengen blijft een maand binnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.