Vierde verdachte moord sportschoolhouder Almere in bewaring

Wetboek_dicht_reasonably_smallLELYSTAD – De rechter commissaris stelt een 45-jarige man uit Almere in bewaring. Deze man wordt verdacht van betrokkenheid bij de moord op Mondher Bennour, een sportschoolhouder uit Almere. Een 26-jarige man uit Epe die vorige week ook was aangehouden,  is vrijgelaten.

De 43-jarige sportschoolhouder werd in september vlakbij zijn woning in Almere dood gevonden. De politie hield vorige week in totaal vijf verdachten aan. Drie andere verdachten zitten ook in bewaring. Zij moeten op 17 juli voor de raadkamer verschijnen. (jurgenswart.wordpress.com)

lees ook:

9 juli Drie voorgeleidingen moord sportschoolhouder Almere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.