Vijf maanden voor bedreiging en poging tot zware mishandeling

Rechtbank-Utrecht 2UTRECHT – De rechtbank veroordeelt de 45-jarige Daan tot 5 maanden gevangenisstraf waarvan 3 maanden voorwaardelijk en een werkstraf van 180 uur. Die werkstraf is listig  want het brein van Daan is zo zwaar beschadigd door 30 jaar drugsgebruik dat hij niet eens vrijwilligerswerk kan doen.

mishandeling

Dennis vloog een vriend uit het circuit aan met een mes en hij stak hem in zijn pink. Poging tot zware mishandeling. noemt de rechtbank dat. De rechtbank gelooft de verklaring van Daan niet dat de andere partij is begonnen. Die vriend krijgt van de rechtbank 500 euro smartengeld.

bedreiging

De rechtbank onder leiding van de immer eigengereide voorzitter Peter Bender veroordeelt Daan ook nog vanwege bedreiging. Terwijl officier Franken en advocaat Peeters het erover eens waren dat bedreiging niet te bewijzen viel. Veel maakt dat niet uit. Want de rechtbank komt zelfs tot een lagere straf dan de officier had gevraagd. (jurgenswart.wordpress.com)

lees ook

4 juli 2012 Keith Richards

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.