Dertig dagen erbij voor Peter R. de Vries verdachte

Zwolle-thumbZWOLLE – De rechtbank verlengt het voorarrest van een 37-jarige man uit Emmen opnieuw met 30 dagen. De Emmenaar wordt verdacht van betrokkenheid bij de moord op het echtpaar Vis in Vollenhove.

misdaadprogramma

Het echtpaar werd drie jaar geleden vermoord in hun eigen woning. De Emmenaar werd opgepakt na een uitzending van het misdaadprogramma van Peter R. de Vries. De officier van justitie wil de verdachte langer in voorarrest. De rechtbank wil over een maand de vorderingen in het onderzoek bekijken. (jurgenswart.wordpress.com)

lees ook:

28 juni 2012 Dertig dagen voorlopige hechtenis voor Peter R. de Vries verdachte

27 juni 2012 Officier wil 90 dagen voorarrest dubbele moord verdachte na uitzending Peter R. de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.