Schutter dodelijke ripdeal Falklanddreef opgesloten

RB_UTRECHT_reasonably_smallUTRECHT – De rechter commissaris stelt een 32-jarige man uit Utrecht twee weken in bewaring. De verdachte zou betrokken zijn bij de dodelijke schietpartij op de Flaklanddreef in de Utrechtse wijk Overvecht op 15 juli.

Het slachtoffer was een 20-jarige Amsterdammer. Op 18 juli werden al 2 Amsterdammers vastgezet. De schutter meldde zich nadat de politie bekend maakte dat zijn identiteit was achterhaald.

ripdeal

In de wandelgangen van de rechtbank valt te horen dat de 3 Amsterdammers in een woning op de Falklanddreef een ripdeal hebben gepleegd.  De Amsterdammers wilden zich uit de voeten maken met de drugs. Ze lieten hun slachtoffers geboeid en zonder telefoon achter in de woning. Die slachtoffers hadden echter nog een zekerheidje ingebouwd.  De 32-jarige Utrechter stond op de uitkijk. Deze verdachte had geen ‘sein veilig’ gekregen en hij begon te schieten. De Amsterdammers schoten terug. (jurgenswart.wordpress.com)

lees ook:

2 augustus 2012 Schietpartij Falklanddreef 2 verdachten 45 dagen

18 juli 2012 Verdachten dodelijke afrekening Overvecht in bewaring

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.