En nog meer nog zwakkere slachtoffers ontucht onderwijsassistent Huizen

amsterdam_om_2008_AMSTERDAM – De 27-jarige onderwijsassistent uit Huizen heeft nog meer hele zwakke slachtoffers gevonden. Tijdens verhoren heeft de man bekend dat hij ook 2 kinderen heeft misbruikt bij een stichting waar hij werkte als begeleider van mensen met een verstandelijke handicap.

blinde kinderen

De zaak kwam aan het rollen na de aangifte van 16-jarige jongen. De assistent bekende vervolgens  ontucht met leerlingen van een school voor blinden en slechtzienden, met een kind bij de scouting en een kind op een kinderdagverblijf in Huizen. Het politieonderzoek richtte zich daarna op eerdere werkgevers van de verdachte. De verdachte werkte van 2005 tot 2009 als begeleider bij de stichting.

Het onderzoek loopt nog door. De raadkamer van de rechtbank heeft de man op 9 juli al 60 dagen vastgezet. (jurgenswart.wordpress.com)

lees ook

5 september 2012 Huizense onderwijsassistent 30 dagen voorarrest erbij

10 juli 2012 Zestig dagen voorarrest onderwijsassistent ontucht blinde kinderen

13 juni 2012 Meer slachtoffers ontuchtzaak onderwijsassistent Huizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.