Hof houdt heks van Kockengen binnen

Sara GlattARNHEM – 357 handtekeningen van tevreden klanten op een petitie voor de vrijlating van natuurgenezeres Sara Glatt uit Kockengen overtuigen de raadkamer van het gerechtshof niet. Het hof houdt de 52-jarige natuurgenezeres in voorarrest.

Sara Glatt

De vrouw behandelt verslaafden met een de in Nederland niet verboden stof ibogaine. Glatt bracht een patient na een behandeling onder in een hotel in Breukelen. Haar wordt verweten dat ze de man, die onder een auto liep, zonder toezicht heeft achtergelaten.

voorwaardelijk

Glatt werd vrijgelaten uit voorarrest op voorwaarde dat ze geen behandelingen zou uitvoeren. Omdat ze die voorwaarde overtrad, zette de rechtbank in Utrecht haar weer 30 dagen vast. Haar advocaat Willem Aio Boomstra ging  tegen die beslissing tevergeefs in beroep. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

25 juli 2012 Blijft de heks van Kockengen in de cel

12 juli 2012 Heks van Kockengen blijft een maand binnen

11 juli 2012 Heks van Kockengen weer vastgezet

Een gedachte over “Hof houdt heks van Kockengen binnen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.