Schietpartij Falklanddreef 2 verdachten 45 dagen

Rechtbank-Utrecht 2UTRECHT – De raadkamer van de rechtbank houdt twee Amsterdammers 45 dagen binnen. De twee verdachten, 21 en 24 jaar oud,  zijn opgepakt na een dodelijke schietpartij in de wijk Overvecht. Ze worden verdacht van betrokkenheid bij de schietpartij en wapenbezit.

ripdeal

Na een ripdeal op de Falklanddreef werd er over en weer geschoten. Een 20-jarige Amsterdammer bleef dood op de stoep achter. Onderzoek moet uitwijzen wie er precies op wie heeft geschoten. Ook een 32-jarige Utrechter zit vast in deze zaak. Hij moet op 9 augustus voor de raadkamer verschijnen. (jurgenswart.wordpress.com)

lees ook

30 juli 2012 Schutter dodelijk ripdeal Falklanddreef opgesloten

18 juli 20012 Verdachten dodelijk afrekening Overvecht in bewaring

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.