Rechtszaak aangehouden tegen dodelijke overvallers juwelier

voorzijde_PvJ_en_P2 DEN HAAG – De rechtbank houdt de zaak tegen Sandro G. en Ziya B. aan. De twee Hagenaars worden verdacht van dodelijk afgelopen overval op een juwelier in Den Haag. Het onderzoek is nog niet klaar.

Georgie

De 47-jarige juwelier werd in april bij de overval doodgeschoten. De portretten van de twee verdachten werden in de media getoond. G. vluchtte naar zijn thuisland Georgie. Daar vertelde hij op televisie dat hij had geschoten. B, werd in Den Haag opgepakt. Later werd in Almere de chauffeur van het duo opgepakt..

zwijgrecht

G. heeft spijt van al zijn openhartigheid en beroept zich op zijn zwijgrecht. Zijn advocaat Peter Plasman vertelt dat G. een verklaring zal afleggen. Met de andere raadsman Mohamed Enait wil Plasman de camerabeelden  zien. De rechtbank wijst dat verzoek van de raadslieden toe. Ook moet er nog een getuige worden gehoord. Verder zijn de deskundigenrapportages nog niet klaar. De zaak gaat over 3 maanden verder.(jurgenswart,wordpress.com)

lees ook:

7 juni 2012 Chauffeur dodelijke overvallers juwelier ook vast

24 mei 2012 Rechtbank geeft Georgische overvaller juwelier drie maanden

17 mei 2012 Negentig dagen voor verdachte dodelijke overval juwelier

14 mei 2012 Ook tweede verdachte dodelijke overval juwelier blijft twee weken binnen

11 mei 2012 Verdachte dodelijke overval juwelier uitgeleverd door Georgië

4 mei 2012 Overvaller juwelier twee weken binnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.