Witwasser wil zijn dure wagenpark terug

AudiARNHEM – Het gerechtshof houdt de zaak tegen de 30-jarige Jaher aan. Jaher raakte in de rechtbank in Utrecht zijn 3 dure Duitse auto’s kwijt wegens witwassen. Het hof heeft tijd nodig om over verzoeken van advocaat Babur Beg na te denken.

Audi

Jaher profiteerde zo van zijn criminele activiteiten dat hij opviel in zijn doodgewone buurt. Hij beschikte over een Mercedes,  een BMW, en een Audi en een crossmotor van Japanse makelij. In zijn woning lag ook nog een berg contant geld.

witwassen

Volgens de officier van justitie in Utrecht is Jaher rijk geworden door  drugshandel. De officier eiste 30 maanden wegens witwassen, hypotheekfraude en het bezit van een jammer. De rechtbank legde 18 maanden op en zij verklaarde alle auto’s verbeurd.

Jaher kan toch niet zonder al die fijne spullen. Hij wil ze in hoger beroep terug hebben. Advocaat Beg wil getuigen laten komen die kunnen vertellen dat alle rijkdom een legale herkomst heeft. Het hof beslist op 23 augustus of die getuigen welkom zijn. (jurgen.wordpress.com)

lees ook

4 maart 2012 Het grote geld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.