Huizense onderwijsassistent 30 dagen voorarrest erbij

amsterdam_om_2008__thumb AMSTERDAM – De raadkamer van de rechtbank verlengt het voorarrest van een 27-jarige onderwijsassistent uit Huizen met 30 dagen. De assistent bekende als eerste ontucht hebben gepleegd op een school voor blinde en slechtziende kinderen in Huizen waar hij werkte.

werkgevers

Een onderzoek van de politie langs eerdere werkgevers van deze verdachte bracht nog meer aan het licht. De verdachte bekende nog meer ontucht. Een datum voor de eerste openbare zitting in deze zaak is nog niet bekend. (jurgenswart.wordpress.com)

 

1 augustus 2012 Nog meer nog zwakke slachtoffers ontucht onderwijsassistent Huizen

13 juli 2012 Meer slachtoffers ontucht zaak onderwijsassistent Huizen

10 juli 2012 Zestig dagen voorarrest onderwijsassistent ontucht blinde kinderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.