Weggepeste Marokkaanse familie hof wijst beklag Yehudi Moszkowicz toe

aleid wolfsen

ARNHEM – De beklagkamer van het gerechtshof in Arnhem wijst een klacht van weggepest Marokkaans gezin toe. Het hof geeft  advocaat Yehudi Moszkowicz voor een deel gelijk.

Yehudi Moszkowicz

Het gerechtshof geeft het  Openbaar Ministerie in Utrecht opdracht vervolging in te stellen naar een woninginbraak in augustus 2010 waarvan een verdachte bekend is. Het om moet nader onderzoek te doen naar een brandstichting in de auto  in juni 2011. De rest van het beklag van de Utrechtse filiaalhouder van het Moszkowicz imperium wijst het hof af.

diepgravend

Moszkowicz had nogal wat aanmerkingen op het politieonderzoek. Maar het hof vindt dat er diepgravender onderzoek is gedaan dan gebruikelijk is bij dit soort incidenten. Over de rol of beloftes van burgemeester Wolfsen zegt het hof niets. De politie kan aan de slag. Dat zal geen gemakkelijk klusje worden. De zaak gaat 24 maart verder met een getuigenverhoor van Wolfsen in de rechtbank in Utrecht. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

12 juni 2012 Weggepeste Marokkaanse familie de eerste slag is voor Yehudi Moszkowicz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.