Echtgenoot vermoorde Marokkaanse vrouw Hoograven 3 maanden voorarrest erbij

utrecht2012032700147_thumb3 UTRECHT – De raadkamer van de rechtbank verlengt het voorarrest van een 45-jarige Utrechter met 3 maanden. Deze man wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van zijn echtgenote en brandstichting.

beperkingen

De vrouw werd na een brand dood gevonden in haar flat aan de Schonauwensingel in Utrecht. De advocaat van de verdachte J. Stobbe is wel te zien in de rechtbank. Maar hij wil weer helemaal niets zeggen want zijn client zit nog steeds in beperkingen. Stobbe wil alleen kwijt dat er op 12 december een pro formazitting is gepland. (jurgenswart/andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

12 december 2012 Echtgenoot vermoorde Marokkaanse vrouw ontkent alles

28 augustus 2012 Echtgenoot vermoorde vrouw Hoograven 2 weken binnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.