Het laatste woord van de moeder van de overleden peuter Nouafel

utrecht15juni UTRECHT – Cornelia de J.  is het grootste levende slachtoffer in deze zaak. Zij heeft haar kind Nouafel verloren. Zij zat in de cel toen haar zoontje werd begraven. Haar hangt nog steeds gevangenisstraf boven het hoofd. Zij moet ook nog aanzien dat de oma van Nouafel in de publiciteit de rol van slachtoffer opeist.

emotionele rechtszaak

Het laatste dagdeel van een lange nare emotionele rechtszaak zit Cornelia met gebogen hoofd de laatste schermutselingen tussen advocaten en officieren van justitie te volgen. Ze zit zover mogelijk bij haar ex-vriend vandaan om de rechtbank duidelijk te maken dat het echt uit is.

laatste woord

Cornelia krijgt zoals iedere verdachte het laatste woord. Elke dag opstaan met de gedachte dat mijn kind dood is door Younass. Dat is het ergste dat een moeder kan overkomen. Dat maakt mij kapot. Dan breekt haar stem in tranen. Haar advocaat Mireille Grinwiss neemt het over. Stiefvader Younass, tegen wie 8 jaar is geeist,  herhaalt zijn standpunt. Ik ben onschuldig, bromt hij.

De rechtbank besluit dat de moeder tot de uitspraak op 27 september op vrije voeten blijft. (jurgenswart.wordpress.com)

lees ook

7 september Stiefvader was in tranen na dood van peuter Nouafel

6 september 2012 Eis 8 jaar voor doodschoppen weerloze peuter Nouafel

5 september 2012 De ouders van peuter Nouafel kunnen er niets aan doen

4 september 2012 Wrakingsverzoek afgewezen van advocaat van dode peuter Nouafel om geheime informant

17 juni 2012 Verdachte moeder van peuter Nouafel voegt zich als slachtoffer

6 april 2012 De weerzinwekkende foto´s van peuter Nouafel uit het Verdomhoekje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.