Loverboy met slaande vrouw krijgt 2 jaar

utrecht UTRECHT – De rechtbank veroordeelt de 40-jarige Mohammed J. wegens mensenhandel en mishandeling tot 2 jaar gevangenisstraf waarvan 8 maanden voorwaardelijk. De officier van justitie had 6 jaar cel geëist.

eerste vrouw

De rechtbank schrapt 7 feiten van de dagvaarding. Bijna alles wat de eerste vrouw van Mohammed bij de politie had verklaard over verkrachtingen en gedwongen prostitutie is onbetrouwbaar en niet te rijmen met andere delen van het dossier. vindt de rechtbank. De rechtbank weegt mee dat op een filmpje te zien is dat de vrouw haar loverboy slaat en uitscheldt.

tweede vrouw

De rechtbank acht wel bewezen dat de loverboy zijn tweede vrouw 6 jaar lang heeft uitgebuit, De rechtbank oordeelt dat de verdachte onder toezicht van de reclassering psychiatrisch moet worden behandeld.(jurgenswart.wordpress.com’)

 

lees ook

30 augustus 2012 Eis 6 jaar tegen een loverboy met een psychiatrische kwaal

28 juni 2012 De familie loverboy op vakantie

25 juni 2012 Loverboy was werktuig voor prostituees

31 mei 2012 Een loverboy met een dominante vrouw

15 mei 2012 Opnieuw drama loverboy niet aangevoerd

9 maart 2012 Drama voor loverboy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.