Voorganger Jezus Centrum 2 weken binnen wegens fraude

paleis_2_reasonably_small ARNHEM – De rechter commissaris houdt de 48-jarige Johan Kok  bestuurder van de Sichting Intro en het Jezus Centrum in Nijkerk 2 weken binnen. De Nijkerker wordt verdacht van uitkeringsfraude, belastingfraude, valsheid in geschrifte en witwassen.

opvang

Op 19 oktober hield de politie 6 mannen aan die betrokken zijn bij de Stichting Intro. De Stichting vangt mensen op met psycho sociale problemen. Johan Kok wordt ervan verdachte dat hij gefraudeerd heeft met uitkeringen en persoonsgebonden budgeten. De officier van justitie heeft de 5 andere Nijkerkers laten gaan. Zij blijven wel verdachten. (jurgenswart.wordpress.com)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.