Gijs Peut is weer los

utrecht2012032700147_thumb3 UTRECHT – De rechtbank veroordeelt de 50-jarige Gijs tot 4 maanden gevangenisstraf. Gijs liep ook nog in een proeftijd van 2 weken voorwaardelijk. Maar dat heeft hij allemaal in voorarrest uitgezeten. Vanavond zit Gijs Peut, zoals zijn bijnaam luidt, weer in een café.

28ste veroordeling

Gijs werd in juni opgepakt nadat hij een barkeeper had mishandeld en bedreigd. Gijs is bepaald een veelpleger. Hij viert vandaag zijn 28ste veroordeling. Gijs klaagde dat hij Abraham in de gevangenis moest zien. De officier eiste 15 maanden om hem een keer flink te laten schrikken. De rechtbank is het eens met advocate Kolokatsi dat een veel lagere straf passend is. (jurgenswart.wordpress.com)

lees ook

9 oktober 2012 De 28ste veroordeling van vriendelijke Gijs komt eraan

13 september 2007 2 jaar voor een potje rommelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.