Bitchfight over de A12 naar de tweede ronde en binnen 6 maanden klaar

A12UTRECHT – Een Marokkaanse man was op de dansvloer vervelend, vertelde Emily aan de politie. Ze deelde een beuk uit. Niemand heeft haar echt zien slaan, maar de 32-jarige Janita die vlakbij stond te roken, kreeg de klap per ongeluk vol in het gezicht.

hoger beroep

Janita had loszittende tanden en een paar dagen later bleek ook haar pols gebroken. De officier van justitie en de rechter zien voldoende bewijs voor 2 weken voorwaardelijk en 1000 euro schadevergoeding. Advocate Esther van Elst vindt dat slachtoffer Janita de zaak enorm overdrijft. Niemand heeft iets gezien maar met een huilend slachtoffer in de zaal gaat iedere rechter om, moppert Van Elst. Ze loopt direct naar beneden om hoger beroep aan te tekenen.

A12

Dat gaat razendsnel. Van Elst valt met haar neus in project A12. Ze krijgt direct een dagvaarding mee. Hoger beroepen van de rechtbank Utrecht gaan over de snelweg naar het gerechtshof in Arnhem. Alle strafzaken uit Utrecht waarin hoger beroep wordt aangetekend, zijn binnen 6 maanden klaar. Het gerechtshof heeft een speciaal team klaar zitten dat het komend jaar 1000 zaken razendsnel wegwerkt. De zaak tegen Janita dient op 29 januari. in hoger beroep.(jurgenswart.wordpress.com)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.