Schutter op kickboksgala Zijtaart 2 weken binnen

zaal_den_bosch_reasonably_smallDEN BOSCH – De rechter commissaris stopt 3 verdachten die aanwezig waren op het kickboksgala in Zijtaart 2 weken in de cel. De verdachten zijn mannen van  26, 30, en 32 jaar oud.

moord


De 32-jarige man is moord en poging moord ten laste gelegd. De 26-jarige en 30-jarige man is openlijk geweld op een voor publiek toegankelijke plaats ten laste gelegd. Een vierde verdachte,  de broer van het slachtoffer, is op 14 november in vrijheid gesteld. Hij blijft wel verdachte.

schietincident

Op zondagavond 11 november vond tijdens een sportevenement een schietincident plaats in een gemeenschapshuis in Zijtaart, waarbij ongeveer driehonderd bezoekers waren. Een 31-jarige en een 37-jarige inwoner uit Veghel raakten zwaargewond bij een schietpartij. Het 37-jarige slachtoffer is in het ziekenhuis overleden. (jurgenswart.wordpres.com)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.