350 euro moord geen winst in hoger beroep

ArnhemARNHEM – Het gerechtshof veroordeelt de 27-jarige Khalil C. tot 15 jaar gevangenisstraf wegens moord op Orson Daschveld 2 jaar geleden in Utrecht. Het hof komt tot de conclusie dat C. een afspraak heeft gemaakt met zijn slachtoffer. C. heeft tot kort voor de moord sms-contact gehad met zijn slachtoffer.

gerechtshof

Orson Daschveld werd bij die afspraak in het hoofd geschoten. De advocaten van de verdachte Jan Hein Kuijpers en Peter van Zon hebben steeds aangevoerd dat iemand anders de schutter is geweest. Het hof noemt dat niet onderbouwd. Het openbaar ministerie eiste in beide instanties 15 jaar gevangenisstraf. De rechtbank in Utrecht legde dat ook op.(jurgenswart.wordpress.com)

 

lees ook

6 november 2012 Hoger beroep eis 15 jaar voor 350 euro moord

17 juli 2012 350 euro moord aangehouden getuige laat het afweten

30 januari 2012 350 euro is geen reden voor moord

25 januari 2012 Een principekwestie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.