Robert Moszkowicz is te druk voor de gevangenis en hij moet tuintjes schoffelen

mafkeesARNHEM – Het gerechtshof veroordeelt Robert Moszkowicz, het zwartste schaap uit de familie, tot 80 uur werkstraf en 8 weken voorwaardelijke gevangenisstraf wegens rijden tijdens een ontzegging. Omdat Moszkowicz heeft gereden tijdens een proeftijd legt het hof nog eens 20 uur werkstraf op.

bloedtransfusie

Robert Moszkowicz werd 2 jaar geleden in Breukelen op de A2 betrapt. Hij reed zonder rijbewijs tijdens een proeftijd. Volgens zijn advocate Boukje Molleman was Moszkowicz op weg naar het ziekenhuis. Hij moest zelf rijden omdat hij een bloedtransfusie moest ondergaan. Het hof zag geen enkele onderbouwing van deze noodsituatie.

gevangenis

Maar Molleman weet Moszkowicz in hoger beroep wel uit de gevangenis te houden. De advocaat generaal eiste in totaal 10 weken cel net zoals de rechtbank in Utrecht had opgelegd. Het gerechtshof noemt gevangenisstraf ook passend. Het hof besluit toch tot een werkstraf vanwege de zakelijke en persoonlijke belangen van Moszkowicz. Ook weegt het hof mee dat er de afgelopen 2 jaar geen nieuwe strafbare feiten zijn bijgekomen. (jurgenswart.wordpress.com)

lees ook

13 november 2012 Eis 10 weken gevangenissstraf tegen Robert Moszkowicz

21 juni 2012 Weer 10 weken gevangenisstraf op de lat voor Robert Moszkowicz

13 juni 2012 Advocaat Robert Moszkowicz verliest kansloze zaak

1 juni 2012 Eis gevangenisstraf tegen Robert Moszkowicz verkeerszaak uitgesteld

29 mei 2012 De terugkeer van Robert Moskowicz als advocaat

3 mei 2012 Robert Moszkowicz bouwt verder aan zijn strafblad

Een gedachte over “Robert Moszkowicz is te druk voor de gevangenis en hij moet tuintjes schoffelen”

  1. Baruch reedt in zijn proeftijd een auto in elkaar. Toen deze gerepareerd moest worden, kreeg hij een leenauto mee van de garage(a-point). Hij heeft wel zijn auto opgehaald, maar niet de leenauto teruggebracht. Na een aangifte van de garage reedt de vriendin van Baruch dronken en zonder rijbewijs een politiefuik in. De auto is toen eindelijk aan de garage teruggegeven. Inmiddels was er schade ontstaan en alle rekening beleven natuurlijk onbetaald. Baruch betaalt namelijk nooit iets; dat hoeft hij niet. Na een procedure bij de rechtbank, waarin Baruch liegt en bedriegt, eindelijk vonnis gehaald. Een week na het vonnis gaat Baruch failliet en vist de garage driedubbel achter het net.

    Ik zit in de incassobranche en Baruch wordt nog steeds overal met verschillende entiteiten, in prive maar ook op naam van zijn vriendin ter incasso aangeboden. Eigenlijk kunnen we vaststellen dat hij zich continu schuldig maakt aan strafbare feiten(flessentrekkerij en oplichting) dus hij zou gewoon moeten brommen.

    Ik heb echt een behoorlijke tyfushekel aan deze man!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.