Waarom worden slechts 2 notarissen vervolgd in de Pesetazaak

PesetaUTRECHT – De rechtbank geeft het openbaar ministerie opdracht om in een proces verbaal precies uit te leggen waarom alleen de notarissen L.B. uit Bergen en  D. van A. uit Amsterdam worden aangemerkt als verdachten in de Peseta zaak. Er zijn in die zaak ook andere notarissen bij dubieuze transacties ingeschakeld. En  de rechtbank wil weten waarin deze blijkbaar brandschone notarissen zich onderscheiden van hun verdachte vakbroeders.

Peseta

De hoofdverdachte in deze zaak heeft een grote hoeveelheid drugsgeld witgewassen in onroerend goed worden. Er worden 17 verdachten vervolgd, onder wie de 2 notarissen en 1 advocate uit Almere. Hun advocaten hadden op de vorige zitting 100 wensen gedaan.De rechtbank wijst erg veel af

woordelijk

De rechtbank wijst 9 getuigen toe die bij de rechter commissaris worden gehoord. De verhoren met de grote klikspaan in deze zaak moeten allemaal woordelijk worden uitgewerkt. Er komen nog 2 regiezittingen en de inhoudelijke behandeling is gepland in april. (jurgenswart.wordpress.com)

lees ook

7 november 2012 Opgeblazen Pesetazaak met 2 notarissen en 1 advocaat voor de strafrechter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.