2 maanden erbij voor nepbom bij advocatenkantoor

almelo_om_2008_ALMELO – De raadkamer van de rechtbank verlengt het voorarrest van een 24-jarige man uit Enschede met 60 dagen. De verdachte die zich regelmatig verkleed als brandweerman zou een nepbom bij advocatenkantoor Bolwerk hebben neergezet. De vondst van die bom leidde tot een ontruiming die een dag duurde.

 

tankstation

De verdachte werd vrijgelaten maar hi werd weer vastgezet toen hij een nepbom neerzette  bij een tankstation in het centrum van Enschede. De verdachte  is ook al eens opgepakt omdat hij zich bij brand uitgaf voor brandweerman.  (jurgenswart.wordpress.com)

lees ook

23 november 2012 Man die nepbom plaatste bij advocatenkantoor in de cel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.