Gemeente moet dubbel betalen

RB_UTRECHT_reasonably_smallUTRECHT – Twee vrouwen die langs de kant van de weg een fles rosé leegdronken en vervolgens onderuit gingen met hun motor hebben geen schuld aan hun eigen ongeluk. Hun nabestaanden hebben in Bernard Tomlow een goede advocaat gevonden. De rechtbank in Utrecht oordeelt dat de gemeente Stichtse Vecht schuld heeft aan de dood van de 2 vrouwen  omdat de weg niet goed is onderhouden.

boete

De gemeente Stichtse Vecht krijgt van de rechtbank een boete van 25.000 euro. Maar daar in deze zaak komt waarschijnlijk een veel hogere civiele claim van de nabestaanden naar de gemeente. De positie van de gemeente is door deze veroordeling heel zwak geworden. Dat is zuur voor de belastingbetaler. (jurgenswart.wordpress.com)

lees ook

26 november 2012 1 Verkeersongeluk 2 verhalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.