Tbs met voorwaarden voor moeder met klauwhamer

klauwhamerUTRECHT – De officier van justitie eist tegen de 56-jarige Aagje A. ontslag van rechtsvervolging en tbs met voorwaarden. A. ging in april haar 12-jarige dochter te lijf met een klauwhamer.

klauwhamer

A. kan terecht in een psychiatrische kliniek in Heilo0. Dat gaat zeker een jaar duren. De voorwaardelijke tbs is er vooral op gericht om te zorgen dat ze in behandeling blijft en rekening houdt met haar dochter als ze weer terug komt. A. vertelt dat ze zich nu eigenlijk pas realiseert dat ze dit haar dochter ook allemaal heeft aangedaan.

echtscheiding

Raadsman Harrold Veen heeft niet veel te klagen met zo’n eis. Hij wijst erop dat er al een civiele procedure loopt. Er is een echtscheiding en onderdeel van die scheiding is dat A. haar dochter niet meer zal zien. tenzij het meisje dat wil. Hij vindt het niet nodig om dit in de tbs-voorwaarden op te nemen. De rechtbank beslist op 27 december over die voorwaarden. (jurgenswart.wordpress.com)

lees ook

29 oktober 2012 Moeder die met klauwhamer sloeg was obsessief bezig met schoolkeuze van dochter

6 augustus 2012 Moeder die dochter met klauwhamer sloeg had volgens advocaat niet in voorarrest gemogen maar ze blijft in de cel

10 mei 2012 Moeder met klauwhamer 3 maanden binnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.