Toegift wordt 28 dagen voor loverboy rapper MF Juice

mfjuice_thumb_thumb_thumbUTRECHT – De rechtbank geeft de 30-jarige loverboy rapper MF Juice 4 weken gevangenisstraf erbij. Deze veelplegende rapper zit al 2,5 jaar uit wegens mensenhandel. MF Juice heeft zich volgens de rechtbank niet gehouden aan de voorwaarden bij een eerdere vrijlating.

 

MF Juice

MF Juice kreeg een paar jaar geleden 77 dagen cadeau van justitie. Als hij zich netjes zou gedragen, hoefde hij die dagen niet uit te zitten. Dat was te moeilijk voor de rapper. Begin dit jaar dwong hij 2 weggelopen tienermeisjes de prostitutie in. De officier eiste 77 dagen. De rechtbank is milder omdat de officier aan de late kant is. (jurgenswart.wordpress.com)

lees ook

30 november 2012 Toegift 77 dagen erbij voor loverboy rapper MF Juice

26 oktober 2012 No show van lovebroy rapper MF Juice bij laatste optreden

12 oktober 2012 Loverboy rapper MF Juice vlucht in het geloof

31 augustus 2012 Loverboy rapper MF Juice staat in de top 600 en blijft in de cel

5 juni 2012 Loverboy rapper verdrietig door negatieve publiciteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.