3 jaar erbij voor koppige moslim

MiddenNLUTRECHT – De 45-jarige Mustafa E. incasseert gevangenisstraffen of het niets kost. De man die ruim 5 jaar geleden zijn dochtertje naar Soedan ontvoerde, krijgt geen strafkorting van de Nederlandse overheid. Hij zit nu vast tot het meisje 22 is. Dan zal hij waarschijnlijk ook vrij komen. Het meisje zit nu al 6 jaar in Soedan en de kans lijkt klein dat zij daar vandaan komt voordat ze 22 jaar oud is.

vervroegd

E. werd tot 8 jaar en 9 maanden gevangenisstraf veroordeeld. Hij zou vervroegd vrijkomen. De officier wil dat niet en de rechtbank wijst dat toe. Het openbaar ministerie heeft hem in de tussentijd nog een keer voor de rechter gebracht omdat E. de ontvoering kan opheffen, maar dat niet doet. De rechtbank heeft hem nog eens tot 7 jaar veroordeeld. (jurgenswart.wordpress.com)

lees ook

30 november 2012 Een koppige en fanatieke moslim

30 oktober 2012 Wat iedere vader moet doen

16 oktober 2012 Het langdurig lijden van de moeder wiens dochtertje is ontvoerd naar Soedan

10 oktober 2008 Vijf jaar voor ontvoering kind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.