Utrechts coke advocaat en kickbokskampioen veroordeeld

twitterfoto2ROTTERDAM – Ashwin Balrak gold jarenlang als het bewijs dat kickboksers ook goed terecht kunnen komen. Hij was wereldkampioen in zijn sport en advocaat te Utrecht. De rechtbank veroordeelt hem tot 5 jaar gevangenisstraf wegens drugshandel en witwassen.

cocaïne

De 37-jarige Balrak werd 2 jaar geleden opgepakt in een appartement in Rotterdam. terwijl hij met anderen cocaïne aan het versnijden was. De politie vond 82 kilo. In deze zaak kwamen 14 verdachten voor. Ze krijgen straffen tot 10 jaar en 1 verdachte wordt vrijgesproken. Balrak was vrijgelaten uit voorlopige hechtenis, maar hij moet nu weer terug naar de cel.

Ecuador

Balrak werd in Ecuador met 28.000 euro werd opgepakt. Hij verklaarde dat hij dit geld had gespaard met zijn werk als kickbokser en advocaat. Hij wilde in Ecuador een huis kopen. De rechtbank noemt dat verhaal volslagen onwaarschijnlijk. De officier van justitie had 7 jaar geëist, maar de rechtbank komt tot een paar vrijspraken. Het hoger beroep begint op 28 oktober. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.