Voorarrest verlengd van moeder uit IJsselstein dochter niet zwanger einde aan speculaties

utrecht-20120424-00168_thumbUTRECHT – De raadkamer van de rechtbank gelast de bewaring van een 42-jarige vrouw uit IJsselsein. De vrouw wordt verdacht van het doodsteken van haar 16-jarige dochter Mirjam Abarkan. De moeder moet 3 maanden binnen blijven.  Voor de gemeente IJsselstein is het tweede moord binnen een jaar.

beperkingen

Er is veel geschreven in deze zaak. Veel dingen blijken niet waar. Het openbaar ministerie laat weten dat Mirjam niet zwanger was. Volgens het openbaar ministerie is een uit de hand gelopen familieruzie de aanleiding tot het drama. Advocaat Willem Jan Ausma laat weten dat zijn cliënte en familie zijn content met deze berichtgeving. Maakt in ieder geval een einde aan speculaties, zegt Ausma. De zaak gaat verder op 16 april. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

4 januari 2012 Moeder uit Moorddorp IJsselstein opgesloten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.