Andere bastard moet oordelen

Zwolle-thumbLELYSTAD – De rechtbank Midden Nederland verwijst de zaak tegen een 83-jarige man uit Almere door. De politierechter in Amsterdam moet gaan beoordelen of de brieven die de verdachte naar de rechtbank Zwolle Lelystad schreef, beledigend zijn voor de rechtbank.

AJAB

De verdachte schreef tussen 19 juli en 1 december 2011 5 brieven met teksten AJAB, All judges are bastards, schorem dat macht boven recht stelt, vulgus togatulorum, in de lorum, togageil, plebs rabularum.  Er staan termen tussen die door sommigen als feiten zullen worden beschouwd, Toch voelden de rechters van de rechtbank Zwolle Lelystad zich beledigd.

zuiverheid

De officier van justitie sleepte de bejaarde Almeerder voor de politierechter wegens belediging van de rechtbank Zwolle-Lelystad. De politierechter in Lelystad wil de zaak niet behandelen. Voor de zuiverheid verwijst de rechter de zaak door naar de rechtbank in Amsterdam. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.