Hof deelt binnen 6 maanden uit na bitchfight

A12ARNHEM – Het gerechtshof veroordeelt de 32-jarige Emily tot 40 uur werkstraf en 2 weken voorwaardelijke gevangenisstraf. wegens mishandeling. Emily heeft op een feest een andere vrouw geslagen. De advocaat generaal  had 2 weken voorwaardelijke gevangenisstraf geëist.

politierechter

Die straf legde de politierechter in Utrecht al op. Advocaat Esther van Elst ging over de A12 in beroep omdat niemand iets zou hebben gezien. Maar dat hoger beroep valt niet gelukkig uit. Emily krijgt er een werkstraf bij. Het hof vindt een werken meer passen bij deze mishandeling. Emily moet ook nog 1000 euro schadevergoeding ophoesten. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

29 januari 2013 Bitchfight op tijd afgevlagd

25 oktober 2012 Bitchfight over de A12 naar de tweede ronde en binnen 6 maanden klaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.