Vrouw die stak in beschermde wooneenheid in bewaring

SBWU-logo_Twitter_biggerUTRECHT – De rechter commissaris stelt een 47-jarige vrouw uit Nieuwegein 2 weken in bewaring. De vrouw wordt ervan verdacht dat zij in een wooneenheid van Beschermd Wonen (SBWU) een 68-jarige man heeft neergestoken. Blijkbaar was dit geen goed  beschermde eenheid.

problemen

Deze eenheden worden bewoond door mensen met sociale psychiatrische en of verslavingsproblemen. De vrouw en de man woonden samen in een vestiging aan de Frederik van Eedenhove in Nieuwegein. De politie vond de man zwaargewond in zijn woning. In het ziekenhuis overleed hij.

gronden

De rechter commissaris ziet gronden om de vrouw binnen te houden. Haar advocaat Maarten ‘t Sas wil er alleen over zeggen dat hij nog niet met zijn client heeft kunnen bespreken of ze er iets over willen zeggen. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.