Topman SNS bank 2 weken in bewaring

SNSUTRECHT – De rechter commissaris stelt Buck Groenhof die aangesteld was om puin te ruimen bij SNS Property Finance 2 weken in bewaring. SNS heeft aangifte gedaan tegen interim manager Groenhof wegens frauduleuze declaraties.

secretaresse

Dat vertelt advocaat Charles Starmans in de rechtbank.  Starmans is de advocaat van de vrouw die volgens het functioneel parket de secretaresse is van Groenhof. Volgens Starmans deed zijn cliente de financiele administratie van Groenhof. Ook deze vrouw is vrijdag voorgeleid, Maar zij mocht van de rechter commissaris naar huis.(andereverhalenuitderechtbank.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.