Verdachte moord Nathalie van Poelgeest opnieuw aangehouden

nathalie-van-poelgeestLELYSTAD – De officier van justitie laat een 44-jarige man uit Lelystad opnieuw aanhouden. Deze man wordt verdacht van de moord op de 41-jarige Nathalie van Poelgeest op 14 mei in Lelystad.

Nathalie van Poelgeest

Het slachtoffer werd gevonden in haar woning. De verdachte is op 30 november al door de raadkamer van de rechtbank 3 maanden gevangen gezet. Het gerechtshof liet hem vrij toen zijn advocaat Geert Iem Roos aanvoerde dat er geen sectierapport was. De recherche heeft nieuw technisch bewijs gevonden. De verdachte wordt donderdag voorgeleid. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

9 januari 2013 Sectierapport ontbreekt verdachte moord Nathalie van Poelgeest op vrije voeten

30 november 2012 Voorarrest verlengd verdachte moord Nathalie van Poelgeest

19 november 2012 Verdachte moord Nathalie van Poelgeest 14 dagen binnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.