Noodweer bij kickboksgala Zijtaart

wfca-banner_thumbDEN BOSCH – De rechtbank houdt de zaak tegen de 32-jarige Siamak S. uit Veghel aan. De advocaat van S. wil bewijzen dat S. uit zelfverdediging handelde en daarom moeten er 26 getuigen worden gehoord.

Kickboksgala

S. heeft bekend dat hij op ene kickboksgala in Zijtaart 2 mannen heeft neergeschoten. Een 37-jarige kickbokspromotor die dodelijk werd getroffen en diens 31-jarige broer die zwaar gewond raakte. Direct na de schietpartij werden nog 2 vrienden van S.  aangehouden maar die zijn inmiddels naar huis. Deze mannen zijn ook niet mee verdacht in deze zaak.

noodweer

Volgens advocaat Yannick Quint wilde S. zijn vrienden beschermen en is er sprake van noodweer. De advocaat wil  direct al een beslissing over het noodweer.  S. moet direct vrij, vindt zijn advocaat. Dat probeerde zijn grote roerganger Jan Hein Kuijpers in Utrecht in oktober ook al tevergeefs in zaak over de ripdeal aan de Falklaanddreef. En 0ok de rechters in Den Bosch voelen er niets voor. S. blijft binnen. De zaak wordt in mei inhoudelijk behandeld. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

28 november 2012 Schutter kickboksgala Zijtaart naar Pieter Baan Centrum

13 november 2012 Schutter kickboksgala Zijtaart 2 weken binnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.