Verdachte Nathalie van Poelgeest voor de tweede keer in bewaring

lelystadLELYSTAD – De rechter commissaris houdt een 44-jarige man uit Lelystad 2 weken binnen. De Lelystedeling zou meer weten over de moord op de 41-jarige Nathalie van Poelgeest. Deze vrouw werd in mei gevonden in haar woning in Lelystad.

sectierapport

De verdachte zit al voor de tweede keer vast vanwege deze moord Hij werd in januari vrijgelaten. Zijn advocaat kreeg hem vrij omdat er een sectierapport ontbrak. Het altijd nijvere openbaar ministerie vond nieuw bewijs en de officier liet de verdachte opnieuw aanhouden. Raadsman Vin van der Velde noemt dit op twitter een fishing expedition. Maar de rechter commissaris ziet dat anders. (anderverhalenuitderechtbank.nl)

18 februari 2013 Verdachte moord Nathalie van Poelgeest opnieuw aangehouden

9 januari 2013 Sectierapport ontbreekt verdachte moord Nathalie van Poelgeest op vrije voeten

30 november 2012 Voorarrest verlengd verdachte moord Nathalie van Poelgeest

19 november 2012 Verdachte moord Nathalie van Poelgeest 14 dagen binnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.