Seksslavin die dagelijks werd mishandeld of een verwend nest dat een vermogen kostte

utrecht-20120327-00147 (1)UTRECHT – Die vrouw kostte me 4000 euro aan drugs per maand. En ze vervuilde het hele huis. Gerrit H. en Robbert P. die maandenlang Freya Svasek in huis hebben gehad hebben alleen maar last gehad van de dove vrouw. En dan verzint ze ook nog eens een verhaal dat ze maandenlang verkracht is en mishandeld. Wie beide heren aanhoort in de rechtbank, verwacht dat hun advocaten zo een civiele zaak aankondigen tegen de prostituee Freya wegens wanprestatie.

borderliner

Gerrit H. is vooral woedend  over die verklaringen van Freya Svasek die hij als prostituee naar zijn woning liet komen. En als H. woedend is, bewijst hij zichzelf geen dienst in de rechtbank. Hij is volgens de psychiater een agressieve borderliner en zo gedraagt hij zich. H. heeft bovendien een lang lichaam hem erg in de weg zit als hij niet stil kan zitten. Hij maakt woeste bewegingen waar vooral de parketpolitie zenuwachtig van wordt.

seks

Officier Vincent van Thiel vertelt hoe Freya is gevonden. Dat is een misselijkmakend verhaal. De vrouw lag vervuild met 5 botbreuken in bed. De 2 mannen schijnen het idee gehad te hebben dat de Freya met seks betaalde voor haar onderdak. Ze communiceerden met briefjes met de dove vrouw, Gelukkig voor officier van justitie Vincent van Thiel zijn er veel van die briefjes bewaard.

bed

Officier Van Thiel  wist erop dat in dat smerige bed ook spermaresten van beide mannen gevonden. Toch ontkennen ze alles. Dat lijkt niet al te zinvol  De officier eist 7 jaar tegen H.  P. zou 6 jaar moeten krijgen. Tegen beide mannen vordert de officier ook tbs met dwangverpleging.

waanvoorstellingen

De advocaten doen wat ze moeten doen. Peter Plasman richt zijn pijlen op de verklaring van Freya Svasek. Hij kan zeggen dat de vrouw  kolossale hoeveelheden drugs wegsnoof en aan waanvoorstellingen lijdt. Die verklaringen van het slachtoffer zijn onbetrouwbaar, vinden beide advocaten. Het is begrijpelijk maar voor de volgers van deze zaak wel jammer dat dit slachtoffer niet openbaar heeft kunnen vertellen wat zij heeft meegemaakt. Uitspraak 14 maart. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

6 november 2012 Teleurgesteld rechtbank staat uitstel toe in de zaak tegen de ontvoerders van Freya Svasek

 23 augustus 2012 Verkrachter moet zijn haar laten groeien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.