Eis loverboy 9 jaar zitten en 1 miljoen betalen

utrecht-20120327-00147 (1)UTRECHT – De officier van justitie eist 9 jaar gevangenisstraf tegen de 41-jarige loverboy Chouris S. Volgens de officier heeft S. 3 vrouwen tot prostitutie gedwongen. Een van de slachtoffers is volgens de officier wel 8 jaar lang uitgebuit.

 

verdiensten

Het ging om forse bedragen. De vrouwen verdienden volgens hun eigen verklaringen 4 tot 5 duizend euro per week. Dat moesten ze inleveren bij S., die erg kwaad werd als zijn vrouwen geen 500 euro per dag haalden. De 2 vrouwen eisen ook al het geld op dat zij in al die jaren voor hun loverboy hebben verdiend. Een slachtoffer eist meer dan 1 miljoen euro, de ander bijna 2 ton.

S. ontkent dat hij een stuiver heeft verdiend. Er zijn wel veel foto’s van hem waarop hij in Marokko zijn dure wagenpark showt. Maar in Nederland heeft hij nooit een stuiver opgegeven aan de  belastingdienst.

vriend

Zwak punt in de zaak van de officier zijn de verklaringen van de vrouwen. Die slachtoffers werkten voordat ze S. kenden als prostituee en ze werken nog steeds in dezelfde business. Volgens advocate Marianne Lochs heeft 1 slachtoffer een andere vriend. Deze vrouw heeft aangifte gedaan om van S. verlost te zijn. Volgens Lochs is er geen sprake van mensenhandel. (uitspraak 11 april)

lees ook

8 oktober 2012 Tweede aangifte tegen Loverboy

20 juli 2012 Een gelijkwaardige relatie of mensenhandel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.